Kúpiť kolieskové korčule – e-shop

Sprievodca výberom
kolieskových korčúľ


Kolieskové korčule  >  Najpredávanejšie dámske kolieskové korčule

Najpredávanejšie dámske kolieskové korčule

Dnes si predstavíme najpredávanejšie dámske kolieskové korčule, ktoré ponúka spoločnosť inSPORTline pod svojou vlastnou značkou Worker, a za veľmi priaznivé ceny.

Kolieskové korčule G-FORCE sú pre pokročilejšie korčuliarky, ktoré milujú rýchlosť a zároveň pohodlie. Spĺňajú najvyšší štandard prevedenia bezpečnosti.

Moderné ženy, vášnivé korčuliarky aj začiatočníčky, oceňujú pozitíva kolieskových korčúľ Matrix – ich farbu, prevedenie, upínanie aj patentované nastavenie veľkosti topánky. Korčule sú univerzálne a hodí sa pre každodenné fitness jazdenie.

A do tretice – ako kvalitné, lacné a pekné hodnotia zákazníci fitness kolieskové korčule Worker Twister. Majú ľahký hliníkový podvozok a antivibračný systém, vďaka ktorému sa na nich jazdí veľmi pohodlne.

Ku všetkým modelom vám pracovníci e-shopu pribalí ako darček výukové DVD Inline korčulovanie bezpečne

 

Zdieľajte článok



Odporúčame kolieskové korčule






Ďalšie novinky

Ako brzdiť na kolieskových korčuliach?

Ak skúšate ovládnuť kolieskové korčule prvýkrát, je ľahké sa rozhenúť, ale problémy nastanú pri brzdení. Pri malej rýchlosti sa dá niečoho pridržať, alebo zísť do trávy, ale určite sa to chcete naučiť profesionálne. Preto si priblížime niekoľko spôsobov.

Ako sa starať o kolieska korčúľ?

Aby bola vaša jazda vždy komfortná, doprajte svojim kolieskovým korčuliam pravidelnú údržbu. Kolieska je nutné prehadzovať, čistiť a premazávať. Povieme si, ako na to.

Spoznajte Nordic Blading - kolieskové korčule s palicami

Nordic Blading predstavuje jazdu na kolieskových korčuliach so špeciálnymi palicami. Základný pohyb je teda podporovaný odpichováním, čím sa zapája viac svalov a posilňuje dýchanie. Oproti bežnej jazde na in-line korčuliach umožňuje Nordic Blading až o 40 % vyšší výkon.

všetky novinky