Kúpiť kolieskové korčule – e-shop

Sprievodca výberom
kolieskových korčúľ


Kolieskové korčule  >  Kolieskové korčule recenzie, recenzie kolieskových korčúľ

Kolieskové korčule - recenzie zákazníkov

Ktoré kolieskové korčule sa páčia ostatným? Prečítajte si recenzie na kolieskové korčule od skutočných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Kolieskové korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bolo pre mna výhodné touto formou si vybrať ttovar, ponuka je prehladná vidíte hneď cenové relácie dostanete to čo si objednáta ďakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Super produkt za super cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.06.2010)

Manželka je s týmito korčuľami veľmi spokojná, sadnú jej, sú veľmi pekné, dobre sa jej na nich išlo, nie sú hlučné, sú podľa manželky na nohe pohodlné.

Tak biele kolieska sa rýchlo zašpinia, ale dajú sa umyť, takže v pohode.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

Korčule sú vynikajúce, už odskúšané, sú ľahké, dobre sedia na nohe, aj pre začiatočníkov, ľahko sa obúvajú a zapínajú, kolieska sú dostatočne tvrdé a nie sú hlučné, korčule sú celkovo veľmi pekné

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2012)

vnútorná topánka je vyberateľná a môže sa prať ľahké korčule pekné farby ako na obrázku dobrý pomer kvality a ceny darček dvd

nič



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Kolieskové korčule WORKER G-FORCE

korčule som si vybrala na základe popisu výrobcu a páčili sa mi aj na fotke

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2011)

kolieskové korčule by som odporučila aj úplným začiatočníkom spĺňa moje požiadavky

topánka korčúľ je dosť široká, takže nesadne úplne na nohu aj keď veľkosť mi dokonale sedí, preto sú potrebné hrubšie ponožky



Recenzia Kolieskové korčule WORKER X-Ton + tachometer

nie su to nase prve korcule WORKER nakolko sme s tymi predchadzajucimi boli spokojni tak sme juniorovi zakupili opat ,mylsim ze enmam vyhrady

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.05.2013)

dizajn ,prevedenie , cena, pomer ceny a kvality

zle sa zapina klipsa



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

V porovnaní s iným internetovými obchodmi boli tieto najlacnejšie, na základe recenzií som sa rozhodla kúpiť tieto. Korčule sú rýchle a dobré zatiaľ nič negatívne som nezistila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2014)

výborne sedia, dôležité je, si kúpiť vždy o číslo väčšie ako normálne nosíte, rýchle korčuľovanie

Trošku väčšie kolieska než na aké som bola zvyknutá takže trošku ťažšia stabilita ale rýchlo sa do toho dostanete



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Chcela som nové kolieskove korcule a tak som sadla za pocitac a surfovala po internete. Hladala som kvalitne in-line korcule ruzovo-bielej farby, ktoré by boli za dobrú cenu a boli by kvalitné. A nasla som Váš internetovy obchod, v ktorom ste ponukali korcule presne podla mojich predstav. Velmi som sa potesila, ked som zistila, ze spominane korucle sú este v zlave. Tak som nevahala a hend som si ich objednala. Korcule mi prisli velmi rychlo, uz za 2 dni od odoslania objednavky. Je to pre Vas obchod velke plus. Tovar som prebrala neposkodeny. S radostou som si rozbalila velku krabicu, v ktorej ma cakali krasne ruzovo-biele korcule :)) Hned v ten den som korcule vyskusala a som s nimi velmi spokojna. Niet co dodat. Vas internetovy obchod i kamenny odporucam kazdemu znamemu i rodine.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2010)

jednoduchá objednávka tovaru cez internet rýchly a bezpecny dovoz tovaru radost z tovaru :))



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Tento druh som si zvolila, lebo patrili medzi pár druhov, ktoré sme si s dcérou už dávnejšie vybrali. Rozhodli sme sa konečne pre tento typ, lebo boli predávané z väčšou zľavou a tá rozhodla. Pri ponúkanej cene a kvalite to bola veľmi dobrá kúpa.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2015)

Dcére sa veľmi páčili kolieskové korčule. Mali vhodnú farbu. Dobrá cena, nakoľko som ich kúpila s väčšou zľavou. Kvalita dobrá. Pohodlné a dobre fixujú členky. Pozitívne hodnotím zapínanie na šnúrky a suchý zips. Je to predpoklad dlhšej životnosti.



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

mám 6 ročnú dcéru chcela som pre ňu pekné korčule celoodpružené,ružovej farby aby boli tiché a sme s nimi véééľmi spokojné...dcéra je šťastná a ja tiež...sme s nimi maximálne spokojné!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2011)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Zaujala ma ich cena, lebo boli v akcii, ale si myslím, že sú kvalitou dobré a keď budem pokročilí korčuliar určite si vyberem aj korčule pre náročných... Celkovo je to dobrá web stránka, prehľadná,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2010)

Ako moje prvé kolieskové korčule sú fakt super. Neviem síce porovnať s inými ale začína sa v nich dobre, mám za sebou prvé kroky a dúfam, že sa dopracujem k tomu, že si od Vás objednám časom aj exterme typ......



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bola to len náhoda s použivanim som spokojná ano odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

na nohe sedia perfektne a veľmi ľahko sa na nich korčuľuje



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som nadmieru spokojná o odporúčam ich každému

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2013)

dobrá cena super korčuľovanie



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Korčule sú krásne, ľahko sa zapínajú, držia pevne nohu. Majú klasické číslovanie, je dôležité kúpiť si veľkosť o číslo väčšiu. Korčule majú veľmi veľké kolieska, preto sú rýchlejšie ako iné korčule a je ťažšie udržať rovnováhu. Odporúčam pre pokročilých korčuliarov a na dráhy určené na inline. Nie veľmi vhodné pre deti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2010)

Výborný vzhľad Výborná cena Klasické číslovanie veľkostí

Pre začiatočníkov príliš veľké kolieska.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Korčule dostala dcéra na narodeniny, farebnosťou som jej ulahodila asi najviac.Korčuluje sa jej výborne,pevný členok,chváli tiež kolieska.Odporúčame tento produkt.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2012)

super vzhľad super cena super korčulovanie



Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Výborné korčule pre deti a myslím, že aj pre dospelých. S korčuľami sme veľmi spokojní, ako aj s kvalitou, tak aj s cenou. Odporúčam všetkým, ktorí hľdajú kvalitné korčule pre rekreačné využitie za rozumnú cenu. Deti si ich patrične užívajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

kvalita výrobku dostupnosť tovaru a rýchle dodanie výborná cena

nič



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marcola

Detské korčule, s ktorými sa jednoducho manipuluje, dieťa si ich zvláda obuť aj samé. Nastavenie veľkosti je jednoduché. Jediné, čo ma vždy na takýchto korčuliach rozčuľuje je, že tam nie je pri nastavovaní konkrétna veľkosť, ale písmená A - D. Tak sa musím vždy po čase ísť pozrieť na krabicu, aby som vedela akej veľkosti som kúpila korčule. Už v minulosti sme kupovali kolieskové aj ľadové korčule pre deti v insportline, s ktorými sme boli spokojní, tak sme aj tento krát automaticky nakúpili v tomto obchode. Zatiaľ sme ich neskúšali na ľade, dcéra ich dostala pod stromček, tak uvidíme, ako sa jej na nich bude korčuľovať.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.12.2015)

Dizajn, možnosť vymeniť ľadový nôž za kolieska (poteší tých, ktorí nemajú veľa priestoru na skladovanie), jednoduchosť nastavovania veľkostí a obúvania.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Pre začiatočníkov za danú cenu je to, myslím si, dobrá kúpa. Priateľke sa veľmi páči farebné prevedenie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2014)

+ pevný kovový rám + pekné farebné prevedenie + nastaviteľnosť topánky + cena

- zatiaľ žiadne



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Dámske kolieskové korčule Fila Primo LX-W

super korcule

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Korčule sú ľahké, jednoducho a rýchlo za zapínajú. Majú nastaviteľné veľkosti. Som s nimi veľmi spokojná a odporúčam iným zákazníkom :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.03.2014)

-vzhľad -sú pohodlné -nikde netlačia ani po dlhšom korčuľovaní -možnosť nastavenia veľkostí



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

velmi dobrá cena využitie počas celého roku velmi dobre áno už odporúčam rýchla dodacia lehota+cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2014)

môžem si menit kolieska alebo nože využijem ich celý rok



Recenzia Kolieskové korčule WORKER DARK

Korčule som kúpila pre moju 5 ročnú dcérku. Jedny sme už predtým mali, ale kolieska boli strašne tvrdé, takže korčuľovanie bolo utrpenie. Odkedy máme tieto, veľmi si ich malá chválli, a ako ona hovorí idú samé. Sme s nimi veľmi spokojné. Odporúčala by som ich každému, lebo na trhu sú všeliaké trápne akože korčule v ktorých noha trpí. tieto sú pohodlné, nikde netlačia a môžeme si na nich veľkosť posúvať, takže to je investícia minimálne na tri roky. naozaj vrelo odporúčam. Až som začala sama uvažovať, že si také tiež obstarám sama.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2010)

najdôležitejšie prednosti týchto korčúľ sú asi v odpružených kolieskach. idú ľahúčko a potichu ďalšou výhodou je nastaviteľná veľkosť



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitné, ľahké, dobrá manipulácia, dobrá kvalita.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2021)

Super korčule , dobrá cena na to, že je to 2 v 1 . Ľahká manipulácia pri výmene nožov za kolieska a naopak. Kvalitné , ozaj odporúčam.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule hodnotím veľmi pozitívne, dcérka je z nich nadšená, nehlučné kolieska, výborné zapínanie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-krásna farba -tiché, kvalitné kolieska -nastaviteľná veľkosť, čiže sa dajú používať viac rokov -výborná cena a aj celková kvalita korčúľ

žiadne



Zdieľajte článok


Odporúčame kolieskové korčule






Novinky

Ako brzdiť na kolieskových korčuliach?

Ak skúšate ovládnuť kolieskové korčule prvýkrát, je ľahké sa rozhenúť, ale problémy nastanú pri brzdení. Pri malej rýchlosti sa dá niečoho pridržať, alebo zísť do trávy, ale určite sa to chcete naučiť profesionálne. Preto si priblížime niekoľko spôsobov.

Ako sa starať o kolieska korčúľ?

Aby bola vaša jazda vždy komfortná, doprajte svojim kolieskovým korčuliam pravidelnú údržbu. Kolieska je nutné prehadzovať, čistiť a premazávať. Povieme si, ako na to.

Spoznajte Nordic Blading - kolieskové korčule s palicami

Nordic Blading predstavuje jazdu na kolieskových korčuliach so špeciálnymi palicami. Základný pohyb je teda podporovaný odpichováním, čím sa zapája viac svalov a posilňuje dýchanie. Oproti bežnej jazde na in-line korčuliach umožňuje Nordic Blading až o 40 % vyšší výkon.

všetky novinky