Kúpiť kolieskové korčule – e-shop

Sprievodca výberom
kolieskových korčúľ


Kolieskové korčule  >  Kolieskové korčule recenzie, recenzie kolieskových korčúľ

Kolieskové korčule - recenzie zákazníkov

Ktoré kolieskové korčule sa páčia ostatným? Prečítajte si recenzie na kolieskové korčule od skutočných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Kolieskové korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Korčule dostala dcéra na narodeniny, farebnosťou som jej ulahodila asi najviac.Korčuluje sa jej výborne,pevný členok,chváli tiež kolieska.Odporúčame tento produkt.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2012)

super vzhľad super cena super korčulovanie



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Vyššia trieda inline korčúľ (hliníkový podvozok, kolieska 90mm, tvrdosť 92A) za skvelú cenu nižšej triedy. Kolieska sú väčšie než pri klasike, na čo si treba spočiatku zvyknúť, preto ich neodporúčam pre začiatočníkov, ale väčšie kolieska napokon poskytujú väčšiu radosť z jazdy.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.09.2014)

vynikajúci pomer cena/kvalita vhodné pre pokročilejších korčuliarov väčšie kolieska = vyššia rýchlosť = väčšia radosť z jazdy prekrytie šnurovania patentom na suchý zips bez rozlíšenia dámskej a pánskej topánky - výhodné pre tie dámy, ktorým viac sedí štýl viazania/dizajnu/upevnenia pánskej topánky dizajn vzadu úchyty pre jednoduché prenášanie

upínacia páska nad členkom sa pri zaťahovaní nezasúva do vnútorného krytého priestoru v korčuli, ale vystáva von a môže sa o niečo zachytiť, resp. sa niečo môže zachytiť o ňu ťažšie sa do nich obúva



Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

S produktom som spokojná, dobre sa mi korčuluje, pri nákupe som si nevšimla veľkosť koliečok, sú väčšie, ako som bola zvyknutá, ale je to len o zvyku, dobre sa na nich karuje a aj jazdí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2010)

dobrá kvalita rýchlosť sú super



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

Dva v jednom za danú cenu - niet čo dodať. Pohodlná široká topánka, rýchle upevnenie nohy, zatiaľ vyskúšaná len zimná verzia. Môžem len odporučiť, dcéra si ich chváli. Nie sú to jej prvé korčule tak vie porovnať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2020)



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

V porovnaní s iným internetovými obchodmi boli tieto najlacnejšie, na základe recenzií som sa rozhodla kúpiť tieto. Korčule sú rýchle a dobré zatiaľ nič negatívne som nezistila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2014)

výborne sedia, dôležité je, si kúpiť vždy o číslo väčšie ako normálne nosíte, rýchle korčuľovanie

Trošku väčšie kolieska než na aké som bola zvyknutá takže trošku ťažšia stabilita ale rýchlo sa do toho dostanete



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Paris

Odporúčam každému, kto rád korčuluje a uprednostňuje kvalitné, moderné a trendové štlýly. Produkt má rôzne prednosti oproti inej nemenovanej značke,ktorú máme doma okrem Workeru Paris, podvozok má tichší zvuk, bezpečnost. uzamykatelnú pracku a lahší -jemnejší pocit z jazdy...takže zatial spokojná...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2012)

slušná kvalita vypracovaný dizajn zvýhodnená cena



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Pre začiatočníkov za danú cenu je to, myslím si, dobrá kúpa. Priateľke sa veľmi páči farebné prevedenie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2014)

+ pevný kovový rám + pekné farebné prevedenie + nastaviteľnosť topánky + cena

- zatiaľ žiadne



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som nadmieru spokojná o odporúčam ich každému

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2013)

dobrá cena super korčuľovanie



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som spokojná , ak budem potrebovat další tovar , tak sa na vás obrátim , dakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2013)

som spokojná



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

mám 6 ročnú dcéru chcela som pre ňu pekné korčule celoodpružené,ružovej farby aby boli tiché a sme s nimi véééľmi spokojné...dcéra je šťastná a ja tiež...sme s nimi maximálne spokojné!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2011)



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Chcela som nové kolieskove korcule a tak som sadla za pocitac a surfovala po internete. Hladala som kvalitne in-line korcule ruzovo-bielej farby, ktoré by boli za dobrú cenu a boli by kvalitné. A nasla som Váš internetovy obchod, v ktorom ste ponukali korcule presne podla mojich predstav. Velmi som sa potesila, ked som zistila, ze spominane korucle sú este v zlave. Tak som nevahala a hend som si ich objednala. Korcule mi prisli velmi rychlo, uz za 2 dni od odoslania objednavky. Je to pre Vas obchod velke plus. Tovar som prebrala neposkodeny. S radostou som si rozbalila velku krabicu, v ktorej ma cakali krasne ruzovo-biele korcule :)) Hned v ten den som korcule vyskusala a som s nimi velmi spokojna. Niet co dodat. Vas internetovy obchod i kamenny odporucam kazdemu znamemu i rodine.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2010)

jednoduchá objednávka tovaru cez internet rýchly a bezpecny dovoz tovaru radost z tovaru :))



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

Korčule sú vynikajúce, už odskúšané, sú ľahké, dobre sedia na nohe, aj pre začiatočníkov, ľahko sa obúvajú a zapínajú, kolieska sú dostatočne tvrdé a nie sú hlučné, korčule sú celkovo veľmi pekné

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2012)

vnútorná topánka je vyberateľná a môže sa prať ľahké korčule pekné farby ako na obrázku dobrý pomer kvality a ceny darček dvd

nič



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Zaujala ma ich cena, lebo boli v akcii, ale si myslím, že sú kvalitou dobré a keď budem pokročilí korčuliar určite si vyberem aj korčule pre náročných... Celkovo je to dobrá web stránka, prehľadná,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2010)

Ako moje prvé kolieskové korčule sú fakt super. Neviem síce porovnať s inými ale začína sa v nich dobre, mám za sebou prvé kroky a dúfam, že sa dopracujem k tomu, že si od Vás objednám časom aj exterme typ......



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

super cena i produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

su super

nic



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Condor

Korčule som vyberala podľa ceny nakoľko išlo o prvé korčule pre dcérku. Je s nimi veľmi spokojná. Vozí sa každý deň. Dá sa na nich upraviť dlžka čo je veľké plus. Produkt môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2015)

dobrá cena kvalitný produkt za tie peniaze

žiadne



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bolo pre mna výhodné touto formou si vybrať ttovar, ponuka je prehladná vidíte hneď cenové relácie dostanete to čo si objednáta ďakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule hodnotím veľmi pozitívne, dcérka je z nich nadšená, nehlučné kolieska, výborné zapínanie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-krásna farba -tiché, kvalitné kolieska -nastaviteľná veľkosť, čiže sa dajú používať viac rokov -výborná cena a aj celková kvalita korčúľ

žiadne



Recenzia Kolieskové korčule WORKER G-FORCE

korčule som si vybrala na základe popisu výrobcu a páčili sa mi aj na fotke

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2011)

kolieskové korčule by som odporučila aj úplným začiatočníkom spĺňa moje požiadavky

topánka korčúľ je dosť široká, takže nesadne úplne na nohu aj keď veľkosť mi dokonale sedí, preto sú potrebné hrubšie ponožky



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

som velmi spokojný z dopravou a z výrobkom. to CD mi velmi pomohlo nakoľko som už 6 rokov nestál na korčuliach. sú velmi pohodlné a keď som zbadal cenu tak som ich hneď objednal. preto ich odporúčam či už začiatočníkom alebo aj mierne pokročilým korčuliarom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2014)

dobrý pomer cena-kvalita

nič



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Výborné korčule pre deti a myslím, že aj pre dospelých. S korčuľami sme veľmi spokojní, ako aj s kvalitou, tak aj s cenou. Odporúčam všetkým, ktorí hľdajú kvalitné korčule pre rekreačné využitie za rozumnú cenu. Deti si ich patrične užívajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

kvalita výrobku dostupnosť tovaru a rýchle dodanie výborná cena

nič



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Korčule sú krásne, ľahko sa zapínajú, držia pevne nohu. Majú klasické číslovanie, je dôležité kúpiť si veľkosť o číslo väčšiu. Korčule majú veľmi veľké kolieska, preto sú rýchlejšie ako iné korčule a je ťažšie udržať rovnováhu. Odporúčam pre pokročilých korčuliarov a na dráhy určené na inline. Nie veľmi vhodné pre deti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2010)

Výborný vzhľad Výborná cena Klasické číslovanie veľkostí

Pre začiatočníkov príliš veľké kolieska.



Recenzia Dámske kolieskové korčule Fila Primo LX-W

super korcule

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER DARK

Korčule som kúpila pre moju 5 ročnú dcérku. Jedny sme už predtým mali, ale kolieska boli strašne tvrdé, takže korčuľovanie bolo utrpenie. Odkedy máme tieto, veľmi si ich malá chválli, a ako ona hovorí idú samé. Sme s nimi veľmi spokojné. Odporúčala by som ich každému, lebo na trhu sú všeliaké trápne akože korčule v ktorých noha trpí. tieto sú pohodlné, nikde netlačia a môžeme si na nich veľkosť posúvať, takže to je investícia minimálne na tri roky. naozaj vrelo odporúčam. Až som začala sama uvažovať, že si také tiež obstarám sama.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2010)

najdôležitejšie prednosti týchto korčúľ sú asi v odpružených kolieskach. idú ľahúčko a potichu ďalšou výhodou je nastaviteľná veľkosť



Zdieľajte článok


Odporúčame kolieskové korčule






Novinky

Ako brzdiť na kolieskových korčuliach?

Ak skúšate ovládnuť kolieskové korčule prvýkrát, je ľahké sa rozhenúť, ale problémy nastanú pri brzdení. Pri malej rýchlosti sa dá niečoho pridržať, alebo zísť do trávy, ale určite sa to chcete naučiť profesionálne. Preto si priblížime niekoľko spôsobov.

Ako sa starať o kolieska korčúľ?

Aby bola vaša jazda vždy komfortná, doprajte svojim kolieskovým korčuliam pravidelnú údržbu. Kolieska je nutné prehadzovať, čistiť a premazávať. Povieme si, ako na to.

Spoznajte Nordic Blading - kolieskové korčule s palicami

Nordic Blading predstavuje jazdu na kolieskových korčuliach so špeciálnymi palicami. Základný pohyb je teda podporovaný odpichováním, čím sa zapája viac svalov a posilňuje dýchanie. Oproti bežnej jazde na in-line korčuliach umožňuje Nordic Blading až o 40 % vyšší výkon.

všetky novinky