Kúpiť kolieskové korčule – e-shop

Sprievodca výberom
kolieskových korčúľ


Kolieskové korčule  >  Kolieskové korčule recenzie, recenzie kolieskových korčúľ

Kolieskové korčule - recenzie zákazníkov

Ktoré kolieskové korčule sa páčia ostatným? Prečítajte si recenzie na kolieskové korčule od skutočných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Kolieskové korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Pre začiatočníkov za danú cenu je to, myslím si, dobrá kúpa. Priateľke sa veľmi páči farebné prevedenie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2014)

+ pevný kovový rám + pekné farebné prevedenie + nastaviteľnosť topánky + cena

- zatiaľ žiadne



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Korčule sú krásne, ľahko sa zapínajú, držia pevne nohu. Majú klasické číslovanie, je dôležité kúpiť si veľkosť o číslo väčšiu. Korčule majú veľmi veľké kolieska, preto sú rýchlejšie ako iné korčule a je ťažšie udržať rovnováhu. Odporúčam pre pokročilých korčuliarov a na dráhy určené na inline. Nie veľmi vhodné pre deti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2010)

Výborný vzhľad Výborná cena Klasické číslovanie veľkostí

Pre začiatočníkov príliš veľké kolieska.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som spokojná , ak budem potrebovat další tovar , tak sa na vás obrátim , dakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2013)

som spokojná



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

V porovnaní s iným internetovými obchodmi boli tieto najlacnejšie, na základe recenzií som sa rozhodla kúpiť tieto. Korčule sú rýchle a dobré zatiaľ nič negatívne som nezistila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2014)

výborne sedia, dôležité je, si kúpiť vždy o číslo väčšie ako normálne nosíte, rýchle korčuľovanie

Trošku väčšie kolieska než na aké som bola zvyknutá takže trošku ťažšia stabilita ale rýchlo sa do toho dostanete



Recenzia Dámske kolieskové korčule Fila Primo LX-W

super korcule

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

ako začiatočník som pozerala hlavne na cenu tovaru a potom som porovnával s inými produktami - som veľmi spokojná, tento produkt som doporučila aj iným a zároveň som ho objednala aj pre sestru, ktorá je taktiež spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2009)

dobrá cena, dobrý tovar



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Paris

Odporúčam každému, kto rád korčuluje a uprednostňuje kvalitné, moderné a trendové štlýly. Produkt má rôzne prednosti oproti inej nemenovanej značke,ktorú máme doma okrem Workeru Paris, podvozok má tichší zvuk, bezpečnost. uzamykatelnú pracku a lahší -jemnejší pocit z jazdy...takže zatial spokojná...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2012)

slušná kvalita vypracovaný dizajn zvýhodnená cena



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Condor

Korčule som vyberala podľa ceny nakoľko išlo o prvé korčule pre dcérku. Je s nimi veľmi spokojná. Vozí sa každý deň. Dá sa na nich upraviť dlžka čo je veľké plus. Produkt môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2015)

dobrá cena kvalitný produkt za tie peniaze

žiadne



Recenzia Kolieskové korčule WORKER X-Ton

nie su to nase prve korcule WORKER nakolko sme s tymi predchadzajucimi boli spokojni tak sme juniorovi zakupili opat ,mylsim ze enmam vyhrady

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.05.2013)

dizajn ,prevedenie , cena, pomer ceny a kvality

zle sa zapina klipsa



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Výborné korčule pre deti a myslím, že aj pre dospelých. S korčuľami sme veľmi spokojní, ako aj s kvalitou, tak aj s cenou. Odporúčam všetkým, ktorí hľdajú kvalitné korčule pre rekreačné využitie za rozumnú cenu. Deti si ich patrične užívajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

kvalita výrobku dostupnosť tovaru a rýchle dodanie výborná cena

nič



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

super cena i produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

su super

nic



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

mám 6 ročnú dcéru chcela som pre ňu pekné korčule celoodpružené,ružovej farby aby boli tiché a sme s nimi véééľmi spokojné...dcéra je šťastná a ja tiež...sme s nimi maximálne spokojné!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2011)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som nadmieru spokojná o odporúčam ich každému

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2013)

dobrá cena super korčuľovanie



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Tento druh som si zvolila, lebo patrili medzi pár druhov, ktoré sme si s dcérou už dávnejšie vybrali. Rozhodli sme sa konečne pre tento typ, lebo boli predávané z väčšou zľavou a tá rozhodla. Pri ponúkanej cene a kvalite to bola veľmi dobrá kúpa.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2015)

Dcére sa veľmi páčili kolieskové korčule. Mali vhodnú farbu. Dobrá cena, nakoľko som ich kúpila s väčšou zľavou. Kvalita dobrá. Pohodlné a dobre fixujú členky. Pozitívne hodnotím zapínanie na šnúrky a suchý zips. Je to predpoklad dlhšej životnosti.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Zaujala ma ich cena, lebo boli v akcii, ale si myslím, že sú kvalitou dobré a keď budem pokročilí korčuliar určite si vyberem aj korčule pre náročných... Celkovo je to dobrá web stránka, prehľadná,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2010)

Ako moje prvé kolieskové korčule sú fakt super. Neviem síce porovnať s inými ale začína sa v nich dobre, mám za sebou prvé kroky a dúfam, že sa dopracujem k tomu, že si od Vás objednám časom aj exterme typ......



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Dámske kolieskové korčule K2 Alexis 84 BOA G-Type

Zatiaľ raz vyskúšané. Pohodlná, mäkká výstelka, šnurovanie boa veľmi praktické, dizajn krásny, korčuľovanie ako také pohodlné, nerovnosti cesty dosť dobre znášajú, nohy netrpia. Som s nimi zatiaľ spokojná. Veľkosť 38 sedí ako uliata. Normálne nosím obuv č. 37,5 - 38. Mám užšiu nohu a väčšie by mi lietali. Odporúčajú sa kupovať o niečo väčšie korčule ako je bežná veľkosť, ale pri týchto to neplatí (aspoň u mňa).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2022)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bolo pre mna výhodné touto formou si vybrať ttovar, ponuka je prehladná vidíte hneď cenové relácie dostanete to čo si objednáta ďakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Korčule dostala dcéra na narodeniny, farebnosťou som jej ulahodila asi najviac.Korčuluje sa jej výborne,pevný členok,chváli tiež kolieska.Odporúčame tento produkt.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2012)

super vzhľad super cena super korčulovanie



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

S produktom som spokojná, dobre sa mi korčuluje, pri nákupe som si nevšimla veľkosť koliečok, sú väčšie, ako som bola zvyknutá, ale je to len o zvyku, dobre sa na nich karuje a aj jazdí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2010)

dobrá kvalita rýchlosť sú super



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bola to len náhoda s použivanim som spokojná ano odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

na nohe sedia perfektne a veľmi ľahko sa na nich korčuľuje



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER X-Ton + tachometer

nie su to nase prve korcule WORKER nakolko sme s tymi predchadzajucimi boli spokojni tak sme juniorovi zakupili opat ,mylsim ze enmam vyhrady

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.05.2013)

dizajn ,prevedenie , cena, pomer ceny a kvality

zle sa zapina klipsa



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

Veľmi dobré sú tie korčule. Nie sú až tak drahé, takže si ich môže dovoliť skoro každý. Taktiež majú aj krásny dizajn, proste som s nimi veľmi spokojný. Skúšal som ich a netlačila ma v nich vôbec noha, to je dalšie pozitívum, lebo mal som minule inakšie a tam ma tlačila, aj ked to bolo moje číslo. Nevŕzgajú...Kolieska sú taktiež kvalitné, doporučujem tento produkt

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.04.2012)

Sú pohodlné Lacné Dobré kolieska Kvalitné sú



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule hodnotím veľmi pozitívne, dcérka je z nich nadšená, nehlučné kolieska, výborné zapínanie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-krásna farba -tiché, kvalitné kolieska -nastaviteľná veľkosť, čiže sa dajú používať viac rokov -výborná cena a aj celková kvalita korčúľ

žiadne



Zdieľajte článok


Odporúčame kolieskové korčule






Novinky

Ako brzdiť na kolieskových korčuliach?

Ak skúšate ovládnuť kolieskové korčule prvýkrát, je ľahké sa rozhenúť, ale problémy nastanú pri brzdení. Pri malej rýchlosti sa dá niečoho pridržať, alebo zísť do trávy, ale určite sa to chcete naučiť profesionálne. Preto si priblížime niekoľko spôsobov.

Ako sa starať o kolieska korčúľ?

Aby bola vaša jazda vždy komfortná, doprajte svojim kolieskovým korčuliam pravidelnú údržbu. Kolieska je nutné prehadzovať, čistiť a premazávať. Povieme si, ako na to.

Spoznajte Nordic Blading - kolieskové korčule s palicami

Nordic Blading predstavuje jazdu na kolieskových korčuliach so špeciálnymi palicami. Základný pohyb je teda podporovaný odpichováním, čím sa zapája viac svalov a posilňuje dýchanie. Oproti bežnej jazde na in-line korčuliach umožňuje Nordic Blading až o 40 % vyšší výkon.

všetky novinky