Kúpiť kolieskové korčule – e-shop

Sprievodca výberom
kolieskových korčúľ


Kolieskové korčule  >  Kolieskové korčule K2

Kolieskové korčule K2

Svetová značka K2 produkuje kolieskové korčule s výbornými jazdnými vlastnosťami a pohodlím pre nohu aj na dlhších vzdialenostiach. Je určená všetkým, ktorí sa chcú udržiavať fit vďaka kvalitným športovým pomôckam.

Filozofiou americkej spoločnosti K2 je prepojenie zábavy s vedou a technológiou. Vznikla roku 1961 a najskôr vyrábala lyže. Časom k nim pridala snowboardy, viazanie a topánky. Najmladší odnož firmy s rokom vzniku 1993 je značka K2 skates, ktorá vyrába in-line kolieskové korčule a príslušenstvo.

Pánske, dámske aj detské modely

Kolieskové korčule K2 – pánske modely FIT aj dámske Athena či Alexis – sú tvarované vždy podľa špecifík príslušného pohlavia. Patentovaná topánka Softboot si pamätá tvar chodidla a dokáže ho tiež výborne ventilovať. To platí aj pre juniorské modely kolieskových korčúľ K2, ktoré navyše idú jednoducho nastaviť na päť veľkostí, takže rastú spolu s nohou dieťaťa.

Okrem úžitkových vlastností vynikajú výrobky K2 skates tiež atraktívnym, elegantným dizajnom.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame kolieskové korčule






Ďalšie novinky

Ako brzdiť na kolieskových korčuliach?

Ak skúšate ovládnuť kolieskové korčule prvýkrát, je ľahké sa rozhenúť, ale problémy nastanú pri brzdení. Pri malej rýchlosti sa dá niečoho pridržať, alebo zísť do trávy, ale určite sa to chcete naučiť profesionálne. Preto si priblížime niekoľko spôsobov.

Ako sa starať o kolieska korčúľ?

Aby bola vaša jazda vždy komfortná, doprajte svojim kolieskovým korčuliam pravidelnú údržbu. Kolieska je nutné prehadzovať, čistiť a premazávať. Povieme si, ako na to.

Spoznajte Nordic Blading - kolieskové korčule s palicami

Nordic Blading predstavuje jazdu na kolieskových korčuliach so špeciálnymi palicami. Základný pohyb je teda podporovaný odpichováním, čím sa zapája viac svalov a posilňuje dýchanie. Oproti bežnej jazde na in-line korčuliach umožňuje Nordic Blading až o 40 % vyšší výkon.

všetky novinky