Kúpiť kolieskové korčule – e-shop

Sprievodca výberom
kolieskových korčúľ


Kolieskové korčule  >  Spoznajte výhody univerzálnych detských korčúľ 2v1

Spoznajte výhody univerzálnych detských korčúľ 2v1

Od jari do jesene slúžia ako kolieskové a v zime sa premenia na zimné. Reč je o univerzálnych detských korčuliach, praktickej športovej potrebe typu 2v1.

Tieto korčule sú na leto vybavené kolieskami a na zimu oceľovým nožom. Disponujú tiež systémom nastavenia veľkosti, ktorý sa ľahko ovláda tlačidlom.

Dieťaťu teda kúpite len jedny celoročné korčule na niekoľko rokov a sezónne budete len vymieňať nôž za kolieska a naopak. Je overené, že to ľahko zvládnu aj menej zruční používatelia.

Pri výbere korčúľ 2v1 zohľadnite predovšetkým celkovú kvalitu a u dospelého korčuliara tiež nosnosť, ktorá sa pohybuje medzi 70 a 100 kg.

Hlavné prednosti korčúľ 2v1:

  • univerzálnosť – jednoduché použitie v lete aj v zime, malé nároky na skladovanie
  • nastaviteľná veľkosť – praktická pre rýchlo rastúcu detskú nohu
  • úspora peňazí – oproti nákupu inline a zimných korčúľ samostatne
  • jednoduché obúvanie – dokáže to aj malé dieťa
  • zosilnený rám pre inline korčuľovanie – pre väčšiu bezpečnosť

Od Ježiška alebo k narodeninám!

Korčule 2v1 patria medzi športové potreby, ktoré sa naozaj oplatia. S vaším dieťaťom rastú, slúžia mu dlhodobo, prinášajú veľa radosti a k tomu zlepšujú jeho kondíciu i zručnosti. Sú tiež skvelým darčekom pre dieťa, kedykoľvek počas roka, ako to potvrdzujú užívatelia v recenziách.

Napríklad pani Lada uvádza: "Syn má tieto korčule už od vlaňajška a sme s nimi maximálne spokojní. Pre nás je dôležitá výmena nožov za kolieska. Deťom rýchlo rastie nožička, preto sú tieto korčule ideálne. Z tohto dôvodu sme tento rok zakúpili korčule 2v1 aj dcérke. Dostane ich pod stromček, tak snáď sa budú páčiť."

Zdieľajte článok



Odporúčame kolieskové korčule






Ďalšie novinky

Ako brzdiť na kolieskových korčuliach?

Ak skúšate ovládnuť kolieskové korčule prvýkrát, je ľahké sa rozhenúť, ale problémy nastanú pri brzdení. Pri malej rýchlosti sa dá niečoho pridržať, alebo zísť do trávy, ale určite sa to chcete naučiť profesionálne. Preto si priblížime niekoľko spôsobov.

Ako sa starať o kolieska korčúľ?

Aby bola vaša jazda vždy komfortná, doprajte svojim kolieskovým korčuliam pravidelnú údržbu. Kolieska je nutné prehadzovať, čistiť a premazávať. Povieme si, ako na to.

Spoznajte Nordic Blading - kolieskové korčule s palicami

Nordic Blading predstavuje jazdu na kolieskových korčuliach so špeciálnymi palicami. Základný pohyb je teda podporovaný odpichováním, čím sa zapája viac svalov a posilňuje dýchanie. Oproti bežnej jazde na in-line korčuliach umožňuje Nordic Blading až o 40 % vyšší výkon.

všetky novinky